Op zoek naar een interessant onderwerp voor jouw spreekbeurt? Misschien is een spreekbeurt over jouw zeldzame ziekte wel een goed idee! Op onze website kan je een voorbeeld van een spreekbeurt over jouw zeldzame ziekte vinden. Dit voorbeeld kan je gebruiken bij het maken van jouw eigen spreekbeurt. Ook kan je op onze website veel plaatjes vinden die je ook kan gebruiken tijdens jouw spreekbeurt.  

Naast ons voorbeeld, staan er op deze website ook spreekbeurten van andere kinderen uit de hele wereld. Heb je zelf een spreekbeurt gemaakt over jouw zeldzame ziekte en wil dat wij deze ook op de website plaatsen? Dat kan! Stuur jouw spreekbeurt dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nog op zoek naar een leuk einde voor jouw spreekbeurt en lijkt het je leuk om iets uit te delen in de klas? Ook dat kan! Wij kunnen gratis pennen van onze vereniging naar je opsturen om uit te delen in de klas. Het enige wat je daarvoor moet doen, is een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zorg ervoor dat in dit mailtje sowieso jouw naam, adres en het aantal pennen staat. 

Heel veel succes met het maken van jouw spreekbeurt!